Mikä on sijoituskissa?

Sijoitussopimus on aina kasvattaja kohtainen, mutta meillä:

Sijoituskissalla tarkoitetaan kissaa, joka asuu luonasi omassa rakkaassa kodissaan. Kissa on kuitenkin kasvattajan nimissä/omistuksessa niin kauan, että on tehnyt sovitun määrän pentuja/pentueita. Sopimuksen täytyttyä kokonaisuudessaan kissa siirtyy sijoituskodin omiin nimiin leikkauksen jälkeen.

Sijoituskodin tulee muistaa, etteivät kissat välttämättä heti ensimmäisestä kerrasta tule kantavaksi. Juoksut saattavat yllättää yht'äkkiä ja mahdollinen astutuskeikka saattaa siis tulla hyvinkin nopeasti kulman takaa. Olethan siis sitoutunut sijoituskodin tehtävään vakavasti ja valmistautunut ottamaan välillä nopeitakin lähtöjä. Tämän vuoksi suosimme Pirkanmaan läheisyydestä sijoituskoteja. Vaaditaan siis pitkää pinnaa ja loistavaa huumoria. ;) Sijoituskoti saa meiltä tuen ja turvan matkan varrelle, eli emme heitä mereen uimaan. Olethan valmis myös siihen, että pennut syntyvät silloin, kun luontoäiti sen suo? Se voi olla juuri keskellä kesää, Joulua tai mahdollisesti syksyn pimeinä iltoina. Vaikka kuinka toivoisimme hyvää ajankohtaa, niin harvoin pentueet syntyvät silloin, kun on toivottu. Eli olethan valmis pentujen syntymiseen 100%? Mikäli vielä tämän "pelottelun" jälkeen koet palavaa tahtoa saada sijoituskissa, jotta pääset seuraamaan pentujen syntymää hoitoa niin otathan pikaisesti yhteyttä! Löydämme sinulle varmasti sopivan kissan ja oman rakkaan karvaisen "kumppanin".

Meillä kissoja ei käytetä ikuisuutta kasvatukseen. Pyrimme, että linjoissa on vaihtuvuutta. Eikä esimerkiksi samalla emolla teetetä useita pentueita, tai kolleja käytetä pennutus koneina. Hankimme aika ajoittain myös ulkomailta uusia pentuja/linjoja.

Tarvitsemme yhteistyökykyisiä ja luotettavia sijoituskoteja aika ajoittain. Mielellään tietenkin meidän lähialueelta mm.Pirkanmaa. Tämä ei ole ehdoton, sillä hyvä kodin löydyttyä tottakai joustan paikkakunnan suhteen. Mikäli olet kiinnostunut sijoituskissasta niin ota rohkeasti yhteyttä! Pidämme kissamäärän pienenä, jotta voimme jakaa huomion kaikille tasapuolisesti. Näin kykenemme antamaan kaikille kissoille aikaa ja rakkautta. Pentueita on harvoin ja pentujen kanssa myös ollaan 24h/vrk (tietenkin töissä on käytävä.) ;) . Pennut saavat elämässään paljon rakkautta, huolenpitoa ja opivat samalla elämään perheen keskellä.

Mikäli kiinnostunut pennuistamme, niin voit joko soittaa tai laittaa sähköpostia. Kerromme sijoituksesta vielä lisää. Toivon, että kerrot itsestäsi, perheestäsi ja niistä olosuhteista, mihin pentu tulisi, sekä siitä millaista pentua olet etsimässä. Oletko kiinnostunut lemmikistä vai esimerkiksi näyttelyissä käymisestä? Mikäli olet kiinnostunut näyttelyistä, niin älä pelkää kertoa tästä kiinnostuksesta. Meidän kanssa saat hyvän ja turvallisen pohjan aloittaa näyttely harrastuksen. Opetamme sinut kädestä pitäen näyttelyn kiemuroihin ja olemme tukena/turvanasi.

Meille kissamme ovat ensisijaisesti rakkaita perheenjäseniä ja siitä pidämme kiinni. <3

Varausmaksu on 300,00 euroa, jonka maksamalla varaus vahvistetaan eikä pentua enää tarjota kenellekään muulle. Varausmaksu vähennetään lopullisesta hinnasta. Jos ostaja peruu kaupan, en ole velvollinen palauttamaan varausmaksua. Mikäli kauppa peruuntuu myyjän taholta, niin varausmaksu palautuu ostajalle kokonaisuudessaan.